Segíts, hogy többet segíthessünk mi is! Ez a mottónk.

Amerikában van egy, – véleményem szerint nagyon jó szokás -, illetve már – már kötelezettség.

Mindenkinek, akinek „jól megy” kötelező a jótékonykodás, az elesettek, rászorultak, nehéz sorsúak támogatása!

Én úgy gondolom, itthon is, legalább a vállalati kultúra, a cégstratégia része kellene, hogy legyen az, hogy jótékonykodjanak azok, akiknek ez belefér.

Szükséges lenne, ha legalább azok a cégek, akik az elmúlt évek kormányzati otthon teremtési támogatási program igazi nyertesei lettek, – főként az építőiparban tevékenykedők, – és pár száz milliós cégből milliárdos cégekké váltak, illetve már 20-30 éve a magyar meleg- és hidegburkolati piacon tevékenykednek, „illene”, ha egy kicsit, – és lehetőleg folyamatosan – a köz számára, de legalább egy nemes cél érdekében a megszerezett profitból adományként legalább egy keveset visszaforgatnának.

Mi 2021-ben alakultunk, tehát még mindig kezdő vállalkozásnak számítunk, sajnos nem is tartozunk ebbe a körbe, mint a fent említett „konkurens” cégek.

Viszont nagyon-nagyon hálásak vagyunk, hogy annak ellenére, hogy a 0-ról indultunk, 0 támogatással, és szó szerint nagy küzdelmek árán, 2 fővel, tisztességes nyereséget könyvelhettünk el már az első, nem is teljes üzleti év után. Emiatt, és a folyamatosan romló gazdasági helyzet miatt szeretnénk mi is felelősségteljesen viselkedni, és példát mutatni!

Így a fentiek és a folyamatosan romló gazdasági helyzet miatt is úgy döntöttünk, hogy 2022.09.01-jétől a Műfű Outlet Kft. minden hónapban 20.000Ft adományt nyújt az adott hónapban, a közösségi média felületeken megszavazott Alapítvány számára. (Keressétek fel facebook és instagram oldalunkat, és szavazzatok Ti is!) Ezt az összeget szeretnénk, növelni, és mivel mi tényleg csak egy nagyon pici, másfél éve indult, (korábban nem önálló vállalkozásként működtünk),  két személyes családi vállalkozás vagyunk, így nekünk jelenleg csak ennyi fér bele.

Ezért amennyiben kedves vásárlóink úgy döntenek, hogy szeretnének adományozni is a vásárlás mellé, akkor csak be kell tenni a kosárba ezt a ” terméket” is.

ADNI, ÖRÖM!

Továbbá ez úton is kérem, hogy minden cég, aki úgy érzi, – és ha a szívére teszi a kezét – de minimum a „számok” alapján, elmondhatja azt, hogy legalább az elmúlt évek alatt keresett annyit, hogy beleférjen neki a havi szintű támogatás, – ha nem is rajtunk keresztül – , de ebben is kezdjenek utánozni minket, tartsák követendő példának, és kezdjenek el jótékonykodni!

Tegyenek a társadalomért is érdemben valamit, ne csak a profitot hajtsák, hanem folyamatosan adományozzanak is, hiszen ez jó és nemes cselekedet!

Ezennel elindítjuk adománygyűjtő kampányunkat!

Minden kedves leendő vásárlónknak, aki adományoz is, pedig köszönjük szépen, hogy magán emberként is gondol arra, hogy vannak, akiknek ilyen nehéz gazdasági helyzetben még nehezebb. 

Továbbra is maradok tisztelettel:

Básty Noémi

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás