Műfű 30mm – Field – UTOLSÓ DARABOK

3.493 Ft55.888 Ft

A feltüntetett ár már az adott fix tekercsre vonatkozó, DARAB ÁR!

(Rendelési minimum: 1 fix tekercs!)

Bruttó m² egységár: 4.990Ft/m2

Prémium megjelenés, puhaság és komfort egyben!

30mm-es sűrű, tömör és nagyon puha pázsit! Kiváló választás gyermekes családoknak, hiszen a szálai nagyon puhák, kellemes érzés rálépni ráülni. Emellett ideális választás kutyás udvarba is. Könnyen takarítható. A szálak vegyesen tartalmaznak sötétet, és világosabbat, így elmondható, hogy kevésbé melegszik fel, mint a csak sötét szálakból álló típusok.

Továbbá az erkélyek és teraszok burkolataként is az egyik legjobb választás, hiszen puha és tömör, egy igazi mezítlábas élmény! Sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban lehet burkolni a betont, emellett még nagyon barátságos is lesz a környezet, ha egy kis zöldet csempészünk a beton rengetegbe. Élethű szálszerkezet! 100% kültéri burkolat! (Vízáteresztő, UV- és fagyálló szálak)

8 év gyári UV garancia, szuper prémium minőség, olcsón!

2 és 4 méteres szélességben kapható, az akció csak a készlet erejéig érvényes!

Tedd próbára! Beszéljen magáért a műfű! Kérj műfű minta csomagot!

 

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2)  Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5

Élethű műfű olcsón anro műfű nortene - sűrűség 5 (2) Memóriaszálas holland pázsit műfű - mufuaruhaz.hu 4 Prémium pázsit telepítés ár - puhaság 5 (2) Műfű webáruház zöld műfű dizon - ellenállóság 5 (2)

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , ,

Kutyabarát

IGEN

Kültéri

IGEN

Vízáteresztő

IGEN (60 liter/ perc)

Teljes súly (gr/m2)

1.800

Fix darabok (méter x méter)

4 x 2,8, 4x 2,25, 4 x 1,46, 4 x 1, 4 x 0,6, 2 x 2,32, 2 x 1,64, 2 x 1,45, 2 x0,9, 2 x0,7, 2 x 0,35

Fontos információk!

Az itt található utolsó darabok nem feltétlenül egy gyártásból származnak! Így a darabok nem minden esetben kombinálhatóak össze egymással, eltérést mutathatnak színben, szálminőségben! Mivel hosszabb ideje állnak feltekerve, a műfű hullámos lehet, ami NEM utal minőségi hibára. A műfű idővel regenerálódni fog a napon, és az alapos felseprés után. Kérjük a fentiek figyelembe vételét a rendelés leadása előtt! A A fentiekre vonatkozóan utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni! Köszönjük a megértést.

Szálllítási díj

A fix darabok esetében elegendő csak az adott termékre vonatkozó szállítási díjat előlegként elutalni. (Ez az összeg a súly alapján változó, de ha min. 2 méter hosszú a tekercs, így 7.500 vagy 11.000 max. a legnagyobb méret esetén is.) Ha valamely oldala kisebb, mint 2 méter, akkor 4.500 a szállítási díj /darab. A maradék összeg KP-ban a futárnál rendezhető.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás