Műfű 30mm – Wonder Plus – memóriaszálas extra puha kutyabarát olcsó műfű – MATT szálas kevésbé csillogó műfű

5.890 Ft

Bruttó m² egységár.

Olcsó műfű teraszra,erkélyre vagy a kertbe! Memóriaszálas kutyabarát műfű olcsón! Műfű ára most 5.890Ft/m2, a készlet erejéig!

Amennyiben egy kiváló ár/érték arányú, de valódi prémium pázsit minőséget keresel, a Wonder Plus 30mm műfű egy szuper választás. Még mindig csak 5.890Ft/m2!

Memóriaszálas gyönyörű szép zöld szálszerkezet, melyben néhány "elhalt, barna" csavart szálat is elrejtettek, annak érdekében, hogy a kapott látvány igazán élethű legyen.

Az extra puha műfüvek közé sorolható, kellemes a tapintása, selymes a felülete, nagyon sűrű tűzésű, így akár óvodákba, bölcsődékbe is szívesen ajánljuk, sokkal jobb érzés a kültéri műfű szőnyegen játszani, mint például a gumilapon, homokban vagy a mulcson.

Ebből következik, hogy ez a 30mm-es holland műfű pázsit alkalmas erkélyek, teraszok burkolására is.

Belépő kategóriás, szép zöld műfű olcsón! Egyenesen a gyárból!

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2)  Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5

Élethű műfű olcsón anro műfű nortene - sűrűség 5 (2) Memóriaszálas holland pázsit műfű - mufuaruhaz.hu 5 Prémium pázsit telepítés ár - puhaság 5 (2) Műfű webáruház zöld műfű dizon - ellenállóság 5 (2)

Figyelem! A képen szereplő, a monitoron megjelenő termék a valóságtól eltérhet. A termékleírások, az itt olvasható termékjellemzők egyéni, személyes véleményt képviselnek! Ezért kérjük, hogy mielőtt leadja egyedi, személyre szabott rendelését kérjük, hogy kérjen mintát a termékből, próbálja ki!

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , ,

Kutyabarát

IGEN

Kültéri

IGEN

Vízáteresztő

IGEN (60 liter/ perc)

Teljes súly (gr/m2)

2.180

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás