Műfű 35mm – New Sensation – élethű memóriaszálas kutyabarát extra puha prémium pázsit olcsón

6.990 Ft

Bruttó m² egységár.

Az igazi 5 csillagos műfű! Nagyon dús, élethű, realisztikus memóriaszálas prémium pázsit!
35mm-es szálmagassága miatt is elmondható, hogy az élő gyepszőnyegre tényleg hasonlít, optimális kutyás udvarokba is. Vegyes a szálak színkombinációja, a kevésbé melegedő típusok közé tartozik. Nagyon kevés "elhalt" barna csavart szál van benne, csak éppen annyi, hogy a természetességet tükrözze.
Gyönyörű zöld műfű, olcsón!
De ha éppen baba érkezett a családba, akkor ez az egyik legjobb műfű a teraszra! Ezen nyugodtan kúszhat-mászhat, de a nyári melegben rá is csücsülhetnek a gyerekek.
Tömör és dús pázsit, melybe mezítláb egy igazi élmény belelépni! A gyökérzóna nagyon erős, így a "memória" effekt, a szálak regenerációja, azonnal érezhető. Tedd próbára, kérj belőle mintát!
Miért hozol jó döntést, ha a prémium műfű burkolat mellett döntesz?
✅Valóban élethű szálszerkezet, az élő gyepszőnyegre megszólalásig hasonlít.
✅100% kültérre tervezett burkolat, melynek élettartama akár 15 év is lehet.
✅Nem tud beposhadni, hiszen kivételesen magas a vízáteresztő képessége, akár 60l /perc.
✅Dús, sűrű, és selymesen puha, így még az ízületet is védi, sokkal szebb látvány, mint a térkő, wpc burkolat.
✅Gyermekes családoknak, vagy, ahol pici baba van teraszra is kiváló választás, hiszen olyan mintha egy bársony szőnyegben kúszna, mászna.
✅Minőségi burkolat, mely 8 év UV garanciával is rendelkezik.
✅Többé nem kell füvet nyírni, gyepet gondozni, egyszer letelepítettük, és 10-15 évig nincs más dolgunk.
✅Tiszta, és a téli zord időben is örökzöld pázsit és sármentes udvar!

Prémium pázsit, megfizethető áron!

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2)   Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5 Élethű műfű olcsón anro műfű nortene - sűrűség 5 (2)  Memóriaszálas holland pázsit műfű - mufuaruhaz.hu 5  Prémium pázsit telepítés ár - puhaság 5 (2) Műfű webáruház zöld műfű dizon - ellenállóság 5 (2)

Figyelem! A képen szereplő, a monitoron megjelenő termék a valóságtól eltérhet. A termékleírások, az itt olvasható termékjellemzők egyéni, személyes véleményt képviselnek! Ezért kérjük, hogy mielőtt leadja egyedi, személyre szabott rendelését kérjük, hogy kérjen mintát a termékből, próbálja ki!

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , , ,

Kutyabarát

IGEN

Teljes súly gr/m2

2.340

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás