Műfű 35mm – New Sensation – UTOLSÓ DARABOK

13.546 Ft76.680 Ft

A feltüntetett ár már az adott fix tekercsre vonatkozó, DARAB ÁR!

(Rendelési minimum: 1 fix tekercs!)

Bruttó m² egységár: 6.390Ft/m2

Az igazi 5 csillagos műfű! Nagyon dús, élethű, realisztikus memóriaszálas prémium pázsit!
35mm-es szálmagassága miatt is elmondható, hogy az élő gyepszőnyegre tényleg hasonlít, optimális kutyás udvarokba is. Vegyes a szálak színkombinációja, a kevésbé melegedő típusok közé tartozik. Nagyon kevés "elhalt" barna csavart szál van benne, csak éppen annyi, hogy a természetességet tükrözze.
Gyönyörű zöld műfű, olcsón!
De ha éppen baba érkezett a családba, akkor ez az egyik legjobb műfű a teraszra! Ezen nyugodtan kúszhat-mászhat, de a nyári melegben rá is csücsülhetnek a gyerekek.
Tömör és dús pázsit, melybe mezítláb egy igazi élmény belelépni! A gyökérzóna nagyon erős, így a "memória" effekt, a szálak regenerációja, azonnal érezhető. Tedd próbára, kérj belőle mintát!
Miért hozol jó döntést, ha a prémium műfű burkolat mellett döntesz?
✅Valóban élethű szálszerkezet, az élő gyepszőnyegre megszólalásig hasonlít.
✅100% kültérre tervezett burkolat, melynek élettartama akár 15 év is lehet.
✅Nem tud beposhadni, hiszen kivételesen magas a vízáteresztő képessége, akár 60l /perc.
✅Dús, sűrű, és selymesen puha, így még az ízületet is védi, sokkal szebb látvány, mint a térkő, wpc burkolat.
✅Gyermekes családoknak, vagy, ahol pici baba van teraszra is kiváló választás, hiszen olyan mintha egy bársony szőnyegben kúszna, mászna.
✅Minőségi burkolat, mely 8 év UV garanciával is rendelkezik.
✅Többé nem kell füvet nyírni, gyepet gondozni, egyszer letelepítettük, és 10-15 évig nincs más dolgunk.
✅Tiszta, és a téli zord időben is örökzöld pázsit és sármentes udvar!

Prémium pázsit, megfizethető áron!

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2)   Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5 Élethű műfű olcsón anro műfű nortene - sűrűség 5 (2)  Memóriaszálas holland pázsit műfű - mufuaruhaz.hu 5  Prémium pázsit telepítés ár - puhaság 5 (2) Műfű webáruház zöld műfű dizon - ellenállóság 5 (2)

Figyelem! A képen szereplő, a monitoron megjelenő termék a valóságtól eltérhet. A termékleírások, az itt olvasható termékjellemzők egyéni, személyes véleményt képviselnek! Ezért kérjük, hogy mielőtt leadja egyedi, személyre szabott rendelését kérjük, hogy kérjen mintát a termékből, próbálja ki!

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , , ,

Kutyabarát

IGEN

Teljes súly gr/m2

2.340

Fix darabok (méter x méter)

4 x 3, 4 x 2,6, 4 x 1,5, 4 x 1,3, 4 x 1,18, 4 x 1,05, 4 x 0,9, 4 x 0,77, 4 x 0,53, 2 x 4,36, 2 x 3,9, 2 x 2,55, 2 x 2, 2 x 1,9

Fontos Információk!

Az itt található utolsó darabok nem feltétlenül egy gyártásból származnak! Így a darabok nem minden esetben kombinálhatóak össze egymással, eltérést mutathatnak színben, szálminőségben! Mivel hosszabb ideje állnak feltekerve, a műfű hullámos lehet, ami NEM utal minőségi hibára. A műfű idővel regenerálódni fog a napon, és az alapos felseprés után. Kérjük a fentiek figyelembe vételét a rendelés leadása előtt! A A fentiekre vonatkozóan utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni! Köszönjük a megértést.

Szállítási díj

A fix darabok esetében elegendő csak az adott termékre vonatkozó szállítási díjat előlegként elutalni. (Ez az összeg a súly alapján változó, de ha min. 2 méter hosszú a tekercs, így 7.500 vagy 11.000 max. a legnagyobb méret esetén is.) Ha valamely oldala kisebb, mint 2 méter, akkor 4.500 a szállítási díj /darab. A maradék összeg KP-ban a futárnál rendezhető.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás