Műfű 38mm – Maxim – Prémium minőségű kutyabarát műfű olcsón

4.990 Ft

Bruttó m² egységár. Nagykereskedelmi mennyiségre vonatkozik!

(Rendelési minimum: 1 egész tekercs!)

KIZÁRÓLAG NAGYKERESKEDELMI MENNYISÉGBEN!

38mm-es dús és sűrű szuper élethű, nagyon puha műfű!

Nem csak a szálak színkombinációja, de a szálmagassága is optimális akkor, ha kutyás udvarba keresünk műfű pázsitot. Nagyon élethű műfű, mely nagy felületen lerakva mutatja meg igazi szépségét. A 100% , de emellett kellően puhák is, akár mezítláb is nyugodtan lépkedhetünk benne.

Amennyiben nagykereskedelmi mennyiséget vásárolnál, tehát 100m2 vagy a felett, akkor verhetetlen áron lehet a tied a műfű piacon elérhető, igazán élethű mű gyepszőnyeg.

Kutyabarát ez a típus is, (ahogyan az összes a kollekciónkban), nem fogja tudni kikaparni, színtartó és vízáteresztő.

Vásárolj Te is nagykereskedelmi áron valódi prémium minőségű műfüvet.

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2) Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5  

Figyelem! A képen szereplő, a monitoron megjelenő termék a valóságtól eltérhet. A termékleírások, az itt olvasható termékjellemzők egyéni, személyes véleményt képviselnek! Ezért kérjük, hogy mielőtt leadja egyedi, személyre szabott rendelését kérjük, hogy kérjen mintát a termékből, próbálja ki!

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , , , ,

Kutyabarát

IGEN

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás