Műfű 40mm – Extra Green Deluxe 40mm – UTOLSÓ DARAB

53.940 Ft

A feltüntetett ár már az adott fix tekercsre vonatkozó, DARAB ÁR!

(Rendelési minimum: 1 fix tekercs!)

Bruttó m² egységár: 8.990Ft/m2

A pázsitok királya, top minőség verhetetlen áron!

LIMITÁLT MENNYISÉGBEN!

Wellness érzést szeretnél a kertedben? Wellness a holland prémium pázsiton! Gyönyörű mélyzöld szín, szuper komfortos érzet, selymes puhaság és luxus minőség.

Mélyebb zöld színe mellett néhány elhalt barna kis csavart szálakat ötvözték a gyökérzónát, ezzel biztosítva a luxus látványt, ebben a 100% minőségi, eredeti holland fonalból készült pázsitban!

Ne ragadj le az olcsó utánzatoknál, a STRONGHOLD holland prémium pázsit nem fog 1-2 év múlva kifakulni, a szálszerkezetére valóban jellemző a memóriaszálas hatás! Vásárolj valódi holland minőséget, jó áron!

Tedd próbára! Kérj mintát belőle! Hidd el, nem fogsz csalódni, hiszen ez a pázsit is a STRONGHOLD holland prémium pázsit kollekció, egyik méltán népszerű tagja. Most szuper áron lehet a tied!

STRONGHOLD holland prémium pázsit műfű - Műfű Outlet

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2) Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5 Műfű webáruház zöld műfű dizon - ellenállóság 5 (2) Memóriaszálas holland pázsit műfű - mufuaruhaz.hu 5 Prémium pázsit telepítés ár - puhaság 5 (2) Élethű műfű olcsón anro műfű nortene - sűrűség 5 (2)

 

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , ,

Kutyabarát

IGEN

UV garancia

8 év

Teljes súly (gr/m2)

2.705

Tűzési sűrűség (gr/m2)

11.550

Fix méret (méter x méter)

4 x 1,5

Fontos információk!

Az itt található utolsó darabok nem feltétlenül egy gyártásból származnak! Így a darabok nem minden esetben kombinálhatóak össze egymással, eltérést mutathatnak színben, szálminőségben! Mivel hosszabb ideje állnak feltekerve, a műfű hullámos lehet, ami NEM utal minőségi hibára. A műfű idővel regenerálódni fog a napon, és az alapos felseprés után. Kérjük a fentiek figyelembe vételét a rendelés leadása előtt! A A fentiekre vonatkozóan utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni! Köszönjük a megértést.

Szállítási díj

A fix darabok esetében elegendő csak az adott termékre vonatkozó szállítási díjat előlegként elutalni. (Ez az összeg a súly alapján változó, de ha min. 2 méter hosszú a tekercs, így 7.500 vagy 11.000 max. a legnagyobb méret esetén is.) Ha valamely oldala kisebb, mint 2 méter, akkor 4.500 a szállítási díj /darab. A maradék összeg KP-ban a futárnál rendezhető.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás