eredeti műfű outlet

Kik vagyunk?

Mi, az eredeti Műfű Outlet vagyunk melynek a gondolata már 2019. februárjában megszületett, de csak 2020. februárjától kezdtünk el műfüvet árulni a „Műfű Outlet” brand alatt. A céget, a Műfű Outlet Kft.-t 2021-ben alapítottuk, előtte más, a műfű piacon jelenlévő cégnek a termékeit árultuk.

Mi magasabb szintre léptünk a termékek minősége terén.

A STRONGHOLD holland prémium pázsit kollekció termékei, valóban színtartóak, és relaisztikus nagyon ellenálló pázsit,  melyre az akár 10 év gyártói jótállás a garancia, a 8 év UV garancia mellé. Szintet léptünk, hiszen mi akár 10 évvel a vásárlás után is itt vagyunk, bízunk a holland gyárban, a termékeink minőségében. Emellett már az olcsóbb, belga pázsitok is bekerültek a kínálatunkba, 7 év gyártói UV garanciával, puha szálszerkezettel.

Miért éri meg minket választani?

Ha nem csak egy európainak mondott, hanem ténylegesen is holland alapanyagból készült és Hollandiában gyártott, – mely a műfű gyártás hazája-, valóban minőségi, 15-20 év élettartammal bíró mű gyepszőnyeget szeretnél vásárolni, jó áron, akkor jó helyen jársz!

Árainkat képesek vagyunk alacsonyan tartani, hiszen nálunk nincs 15-20 alkalmazott, nem tartunk fenn drága, csilli-villi irodát, bemutatótermet, vállaljuk a gyár által megszabott mennyiségeket, és nem költünk folyamatosan drága marketingre sem.

Vevőink 80%-a visszatérő vásárló, vagy ajánlás útján érkezik hozzánk. Nekünk ennél hitelesebb reklám nem is kell.

STRONGHOLD holland prémium pázsit műfű - Műfű Outlet

További 4 érv melletünk

Műfű Placc grassland műfű
Műfű Shop europarkett áruház
Prémium pázsit telepítés Budapest
Holland pázsit vélemények

Rólam

Básty Noémi

TULAJDONOS, A „MŰFŰ OUTLET” ALAPÍTÓJA

Immáron közel 8 éve foglalkozom a burkolatok, és közte a műfű, mint kültéri burkolat értékesítésével. 

Konkrétan mindent, ami az üzleti tevékenység része egyedül csinálok, ide tartozik: a beszerzés, Ügyfél kezelés, a megrendeléssel kapcsolatos összes teendő, árajánlatok készítése, a marketing tevékenység, honlap illetve webshop építés…stb. (Végre 2021 végére ide is volt időm eljutni. hogy egy valamire való webshopot készítsek. 🙂 ).

Az összes cikket, útmutatót amit a Műfű Áruház és az eredeti Műfű Outlet – mufuoutlet.hu weboldalon valamint a facebook oldalunkon találsz én írtam, írom. Én veszem fel a telefont, ha hívsz minket. Rengeteget dolgozom nap, mint nap azért, hogy érezhető legyen, nekem a műfű értékesítése, és vele együtt a 100%-os Ügyfél elégedettség elérése a hivatásommá vált. Szeretném ezt a színvonalat megőrizni, így akármennyire is csábító, hogy “nagyobbak legyünk”, nem az az én utam.

Apránként a férjem is bekapcsolódott, és most már 100%-ban együtt, ketten dolgozunk keményen azért, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek mind a Műfű Outlet- től vásárolt termékkel, mind pedig a kapott szolgáltatás színvonalával. 

Filozófiám, hogy meg kell elégedni a kevesebbel is, és úgy kell kiemelkedni a konkurencia közül, hogy jelen vagy minden eladás mögött mind szakmailag, mind pedig emberileg.  

És, hogy miért gondolom úgy, hogy megéri ezt csinálni? A rengeteg pozitív visszajelzés miatt, melyet nap mint nap kapunk azoktól, akiknek a véleménye igazán számít: A VEVŐINKTŐL. Köszönjük Nektek! 🙂

Kérdésed lenne?

Próbálunk minden kérdésre válaszolni a műfű blog bejegyzéseinkben és a weboldalon a GYIK fül alatt, de ha lenne még kérdésed, akkor csak vedd fel velünk a kapcsolatot, és a lehető leghamarabb válaszolunk rá.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás