Műfű 30mm – Pitch- olcsó műfű

Original price was: 5.990 Ft.Current price is: 3.490 Ft.

Bruttó m² egységár.

CSAK NAGYKERESKEDELMI TÉTELBEN KAPHATÓ! (1 teljes tekercs! = 2- / 4 méter x 40m)

Standard holland kültéri műfű burkolat kínálatunkban. Ennek ellenére szép, élethű természetes fű hatással rendelkezik. És nagyon puha!

30mm-es holland műfű, mely  akár egy kennelben is megállja a helyét. Ha sima föld helyett a kültéri vízáteresztős műfű mellett döntünk nem lesz saras, poros a kutya, tiszták maradnak a mancsok is.

Nagy felületen kifejezetten jól tud mutatni, sokkal szebb, mint a szürke beton burkolat, de ne várjunk csodát tőle, hiszen csak 30mm-es a szálmagassága, és nem a legsűrűbb termékeink közé tartozik.Medence alá vagy köré jó válsztás, nem szöszöl mint a filc anyag. A szálai puhák. De maga az anyag vékony, kellékszavatosság a termékre 6 hónap.

Viszont ellenállósága továbbra is megkérdőjelezhetetlen, UV- és fagyálló burkolat, mely télen is szép zölden mutat. Éppen ezért kiváló alternatívája a betonnak vagy a járólapnak.

Olcsó holland műfű, de leginkább dekorációs célokra tervezték.

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2) Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón

Figyelem! A képen szereplő, a monitoron megjelenő termék a valóságtól eltérhet. A termékleírások, az itt olvasható termékjellemzők egyéni, személyes véleményt képviselnek! Ezért kérjük, hogy mielőtt leadja egyedi, személyre szabott rendelését kérjük, hogy kérjen mintát a termékből, próbálja ki!

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Teljes súly (gr/m2)

1.615

Felhasználási terület

, , , , , ,

Kutyabarát

IGEN

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás