Műfű 40mm – Bloom – kutyabarát extra puha prémium pázsit olcsón

5.990 Ft

Bruttó m² egységár.

Az igazi 5 csillagos műfű! Nagyon dús, élethű, és selymesen puha holland prémium pázsit! CSAK TELJES TEKERCSRE,  NAGYKERESKEDELMI MENNYISÉGBEN KAPHATÓ!
40mm-es szálmagassága miatt is elmondható, hogy az élő gyepszőnyegre tényleg hasonlít. Vigyázz, mert az a típus nagyon-nagyon puha szálszerkezettel bír! Ha baba érkezett a családba esetleg wpc, fa vagy betonburkolat helyett szeretnéd, ha puha felületen tudna kúszni-mászni, akkor ez a te műfüved!
Nagy felületen egyszerűen káprázatos látványt tud nyújtani. Szép mélyzöld színe van, nagyon kevés világosabb szállal ötvözve, és a gyökérzónánál található barna kis elhalt fű szálakat imitáló szálak megvannak benne. de nem túlzóan, viszont még szebbé és természetesebbé teszik a látványt.
Gyönyörű zöld műfű, olcsón!
Tömör és dús pázsit, melybe mezítláb egy igazi élmény belelépni! Tedd próbára, kérj belőle mintát!
Miért hozol jó döntést, ha a prémium műfű burkolat mellett döntesz?
✅Valóban élethű szálszerkezet, az élő gyepszőnyegre megszólalásig hasonlít.
✅100% kültérre tervezett burkolat, melynek élettartama akár 15 év is lehet.
✅Nem tud beposhadni, hiszen kivételesen magas a vízáteresztő képessége, akár 60l /perc.
✅Dús, sűrű, és selymesen puha, így még az ízületet is védi, sokkal szebb látvány, mint a térkő, wpc burkolat.
✅Gyermekes családoknak, vagy, ahol pici baba van teraszra is kiváló választás, hiszen olyan mintha egy bársony szőnyegben kúszna, mászna.
✅Minőségi burkolat, mely 8 év UV garanciával is rendelkezik.
✅Többé nem kell füvet nyírni, gyepet gondozni, egyszer letelepítettük, és 10-15 évig nincs más dolgunk.
✅Tiszta, és a téli zord időben is örökzöld pázsit és sármentes udvar!

Prémium pázsit, megfizethető áron!

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2)   Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5 Élethű műfű olcsón anro műfű nortene - sűrűség 5 (2)  Memóriaszálas holland pázsit műfű - mufuaruhaz.hu 5  Prémium pázsit telepítés ár - puhaság 5 (2) Műfű webáruház zöld műfű dizon - ellenállóság 5 (2)

NAGYKER INFÓ: Ha rendeléskor megvan a min. 1 teljes tekercs (30 méter x 2 vagy 4 méter), és azon felül kellene még a termékből, tehát bontani kell egy újabb tekercset, akkor a termék ára a fennmaradó részre: 6.990Ft/m2. A végső fizetendő összeg tehát emiatt változhat, több lehet! (A webáruházas rendelés nem minősül végső ajánlattételnek! Lásd: ÁSZF. ) Kérjük ennek tudomásul vételét a rendelés leadása előtt.

Figyelem! A képen szereplő, a monitoron megjelenő termék a valóságtól eltérhet.  A gyár fenntartja a jogot a szín / méret / technikai adatok min.  +/- 10% -os eltérésre. Kérjük ennek tudomásul vételét mielőtt leadja rendelését!  A termékleírások, az itt olvasható termékjellemzők egyéni, személyes véleményt képviselnek! Ezért kérjük, hogy mielőtt leadja egyedi, személyre szabott rendelését kérjük, hogy kérjen mintát a termékből, próbálja ki!

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , , ,

Kutyabarát

IGEN

Teljes súly gr/m2

2.340

NAGYKER INFÓ

Ha megvan a min. 1 teljes tekercs (30 méter x 2 vagy 4 méter), és azon felül kellene még a termékből, tehát bontani kell egy újabb tekercset, akkor a termék ára a fennmaradó részre: 6.990Ft/m2. A végső fizetendő összeg tehát emiatt változhat, több lehet! (A webáruházas rendelés nem minősül végső ajánlattételnek!) Kérjük ennek tudomásul vételét a rendelés leadása előtt.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás