Műfű 20mm – Budget – olcsó műfű medence alá és köré , teraszra kutyabarát műfű

2.990 Ft

Bruttó m² egységár. 

(Rendelési minimum ennél a típusnál: 5 méter!)

KIZÁRÓLAG NAGYKERESKEDELMI MENNYISÉGBEN!

Olcsó műfű teraszra, betonra vagy a kertbe.

De akár a medence alá és köré is tökéletes megoldás lehet. Nem szúr, bök, kellemes érzetre rá kilépni. Akár mint egy nagy műfű lábtörlő működhet. Sok port, koszt össze tud így szedni.

Ez az egyik legolcsóbb műfű a kínálatunkban. Ennek ellenére nagy felületen lerakva nagyon szépen, esztétikusan mutat. Nem a fekete hátát látni, szép sűrű szövésű. Emellett a szálak színkombinációja is természetes hatást kelt. Éttermi teraszra is kiváló, gyorsan és egyszerűen telepíthető. Alacsony szálmagasságának köszönhetően nem kell tartani a lelapulástól sem, könnyen takarítható.

Akár kutya kennelbe, kifutóba, vagy oda ahol kifutja a kutya a gyepet, egy olcsó, de barátságos megoldás lehet a zöld műfű szőnyeg használata.

Kutyabarát ez a típus is, (ahogyan az összes a kollekciónkban), nem fogja tudni kikaparni.

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2) Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5  

 

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , , , ,

Kutyabarát

IGEN

Teljes súly (gr/m2)

1.483

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás