Műfű 20mm – Budget – UTOLSÓ DARABOK

3.708 Ft34.684 Ft

A feltüntetett ár már az adott fix tekercsre vonatkozó, DARAB ÁR!

(Rendelési minimum: 1 fix tekercs!)

Bruttó m² egységár: 2.990Ft/m2

 

Olcsó műfű teraszra, betonra vagy a kertbe.

De akár a medence alá és köré is tökéletes megoldás lehet. Nem szúr, bök, kellemes érzetre rá kilépni. Akár mint egy nagy műfű lábtörlő működhet. Sok port, koszt össze tud így szedni.

Ez az egyik legolcsóbb műfű a kínálatunkban. Ennek ellenére nagy felületen lerakva nagyon szépen, esztétikusan mutat. Nem a fekete hátát látni, szép sűrű szövésű. Emellett a szálak színkombinációja is természetes hatást kelt. Éttermi teraszra is kiváló, gyorsan és egyszerűen telepíthető. Alacsony szálmagasságának köszönhetően nem kell tartani a lelapulástól sem, könnyen takarítható.

Akár kutya kennelbe, kifutóba, vagy oda ahol kifutja a kutya a gyepet, egy olcsó, de barátságos megoldás lehet a zöld műfű szőnyeg használata.

Kutyabarát ez a típus is, (ahogyan az összes a kollekciónkban), nem fogja tudni kikaparni.

Állatbarát műfű shop - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu (2) Gyerekbarát holland pázsit műfű olcsón - mufuaruhaz.hu (2) Környezetbarát műfű outlet akció bauhaus műfű - mufuaruhaz.hu (2) Kültéri műfű árak domex - mufuaruhaz.hu (2) Színtartó műfű uv álló garancia - Műfű Áruház - mufuaruhaz.hu Vízáteresztő műfű olcsón Műfű Outlet - Műfű Áruház (2) Fagyálló holland pázsit műfű olcsón Élethű műfű 5  

 

További információk

Szélesség

,

Szálmagasság

Felhasználási terület

, , , , , ,

Kutyabarát

IGEN

Fix darabok (méter x méter)

2 x 5,8, 2 x 0,65, 2 x 0,62, 4 x1,93, 4 x 1,15, 4 x 0,6

Fontos információk!

Az itt található utolsó darabok nem feltétlenül egy gyártásból származnak! Így a darabok nem minden esetben kombinálhatóak össze egymással, eltérést mutathatnak színben, szálminőségben! Kérjük a fentiek figyelembe vételét a rendelés leadása előtt! Erre vonatkozó utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni! Köszönjük a megértést.

Szállítási díj

A fix darabok esetében elegendő csak az adott termékre vonatkozó szállítási díjat előlegként elutalni. (Ez az összeg a súly alapján változó, de mivel min. 2 méter hosszú a tekercs, így 7.500 vagy 11.000 max. a legnagyobb méret esetén is.) A maradék összeg KP-ban a futárnál rendezhető.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVásárlás